Оферта за изграждане на 10kW соларен парк за лични нужди

Соларен парк с мощност 10 kW за лична употреба е чудесен начин да генерирате собствена чиста енергия и да намалите зависимостта си от електрическата мрежа. Има няколко ключови съображения, които трябва да имате предвид, когато планирате и изграждате соларен парк с такъв размер.

Какво е важно да знаете?

Първо, важно е да оцените слънчевия потенциал на Вашия имот. Това включва фактори като количеството слънчева светлина, което Вашият имот получава, ориентацията на Вашия имот и всяко засенчване от близки дървета или сгради. Важно е да съберете тази информация, за да сте сигурни, че Вашият соларен парк ще може да генерира необходимото количество енергия.

След това ще трябва да определите типа слънчеви панели и инвертори, които искате да използвате. Има много различни видове слънчеви панели. Всеки тип има своите предимства и недостатъци, така че е важно да изберете този, който най-добре отговаря на Вашите нужди.

Друго важно съображение е цената на проекта. Цената на слънчевите панели, инверторите и инсталацията може да варира в широки граници в зависимост от избрания от Вас тип слънчеви панели и местоположението на Вашия имот. Важно е да сравните разходите с очакваните спестявания и периода на изплащане, за да решите дали това е добра инвестиция.

И накрая, ще трябва да осигурите необходимите разрешителни и одобрения за изграждане на Вашия соларен парк. Това може да включва разрешения от Вашето местно правителство, както и одобрения от Вашата компания за комунални услуги.

В обобщение, изграждането на 10 kW соларен парк за лична употреба може да бъде чудесен начин да генерирате собствена чиста енергия и да спестите пари от сметките си за електроенергия. Основните съображения, които трябва да имате предвид, включват оценка на слънчевия потенциал на Вашия имот, определяне на типа слънчеви панели и инвертори, които да използвате, разбиране на разходите и осигуряване на необходимите разрешителни и одобрения.

 

Офертата за изграждане на 10kW  соларен парк за лични нужди не е за изпускане. Поставете Вашите панели сега!

  • Панели 550W- 15 броя
  • Инвертор- 1 брой
  • Соларни кабели
  • Алуминиеви планки за покрив

Средно поризводство на ел. енергия със соларни панели:

  • От Май до Септември включително 300-400 kW на месец

  • От Октомври до Април – 150-200 kW на месец

Средно производство на ел. енергия за година със соларни панели- 11,4 MW

Симулация

   

 

Цена за изграждане на соларен парк за лични нужди: 20 000 лева (без вкючена батерия)

Допълнителни връзки и повече за нашите услуги

Научете повече за KMP Solar в нашата Facebook страница или от страница За нас.

Ако имате нужда от поддръжка на Фотоволтаични електро централи или друго можете да посетите страница Нашите услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *