Оферта за изграждане на 10kW соларен парк за лични нужди

Соларен парк с мощност 10 kW за лична употреба е чудесен начин да генерирате собствена чиста енергия и да намалите зависимостта си от електрическата мрежа. Има няколко ключови съображения, които трябва да имате предвид, когато планирате и изграждате соларен парк с такъв размер.

Какво е важно да знаете?

Първо, важно е да оцените слънчевия потенциал на Вашия имот. Това включва фактори като количеството слънчева светлина, което Вашият имот получава, ориентацията на Вашия имот и всяко засенчване от близки дървета или сгради. Важно е да съберете тази информация, за да сте сигурни, че Вашият соларен парк ще може да генерира необходимото количество енергия.

След това ще трябва да определите типа слънчеви панели и инвертори, които искате да използвате. Има много различни видове слънчеви панели. Всеки тип има своите предимства и недостатъци, така че е важно да изберете този, който най-добре отговаря на Вашите нужди.

Друго важно съображение е цената на проекта. Цената на слънчевите панели, инверторите и инсталацията може да варира в широки граници в зависимост от избрания от Вас тип слънчеви панели и местоположението на Вашия имот. Важно е да сравните разходите с очакваните спестявания и периода на изплащане, за да решите дали това е добра инвестиция.

И накрая, ще трябва да осигурите необходимите разрешителни и одобрения за изграждане на Вашия соларен парк. Това може да включва разрешения от Вашето местно правителство, както и одобрения от Вашата компания за комунални услуги.

В обобщение, изграждането на 10 kW соларен парк за лична употреба може да бъде чудесен начин да генерирате собствена чиста енергия и да спестите пари от сметките си за електроенергия. Основните съображения, които трябва да имате предвид, включват оценка на слънчевия потенциал на Вашия имот, определяне на типа слънчеви панели и инвертори, които да използвате, разбиране на разходите и осигуряване на необходимите разрешителни и одобрения.

 

Офертата за изграждане на 10kW  соларен парк за лични нужди не е за изпускане. Поставете Вашите панели сега!

  • Панели 550W- 15 броя
  • Инвертор- 1 брой
  • Соларни кабели
  • Алуминиеви планки за покрив

Средно поризводство на ел. енергия със соларни панели:

  • От Май до Септември включително 300-400 kW на месец

  • От Октомври до Април – 150-200 kW на месец

Средно производство на ел. енергия за година със соларни панели- 11,4 MW

Симулация

 
 

 

Цена за изграждане на соларен парк за лични нужди: 20 000 лева (без вкючена батерия)

Допълнителни връзки и повече за нашите услуги

Научете повече за KMP Solar в нашата Facebook страница или от страница За нас.

Ако имате нужда от поддръжка на Фотоволтаични електро централи или друго можете да посетите страница Нашите услуги.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *